Ejendommen, bykrogen 21, udlejes til arbejdsmæssige formål. Huset er meget velegnet til kursusvirksomhed såvel som andre aktiviteter, hvor man ønsker at kunne arbejde og være sammen uden at blive forstyrret af omgivelserne. Udlejes i både hele og halve dage samt over et flerdages forløb.

Ejendommen ligger på en stor dejlig naturgrund, ganske uforstyrret, midt i Nationalpark Mols bjerge.

Ejendommen kan lejes med eller uden mig som vært. Det er også muligt at tilkøbe guidede aktiviteter, såsom vandreture, mountainbike-ture, rideture, vildmarksmiddage, eller procesfacilitering og inspirerende oplæg.

Indretning:

Husets indretning: Stor, dejlig opholdsstue og velindrettet køkken-alrum med pejs, et mindre badeværelse, fire værelser med to sovepladser i hver, i alt otte senge, fordelt med to dobbelt- og fire enkeltsenge. Enkeltsengene er dog bedst egnede til børn, da længden på sengen er en smule kortere end normalt.

På grunden findes der et udendørs vildmarksbad, som opvarmes med gas. Herudover er der på grunden et udekøkken og et fire meter langt plankebord med tavle, volleyball-bane, bålsted, og udendørs bruser.

Fra husets køkken er der udsigt til Trehøje, og fra stuen er der havudsig

Se billeder på: https://www.fuglsoesommerhusudlejning.dk/sommerhus-bykrogen-21-791418DK