“Da jeg startede i mit forløb, følte jeg, at have mistet meget af mig selv. Jeg havde ingen koncentration, kunne ikke fuldføre sætninger og min hukommelse var næsten ikke eksisterende. Som en struktureret person, gjorde det mig meget usikker. Specielt fordi jeg nu ikke kunne fuldføre mine opgaver på ordentlig vis, og herved ikke leve op til den loyale og pligtopfyldende medarbejder, jeg er. Jeg følte et svigt over for mit arbejde og for mig selv. Men i mit forløb fik jeg øjnene op for, at min stressramte situation kan ske for enhver. Og at det ikke er fordi, jeg er svag, men det handler om, at virksomheden og jeg på daværende tidspunkt ikke var et særlig godt match. Heldigvis var virksomheden klar på at samarbejde og få en god indsigt i stress, så jeg kunne få den bedste tilbagevenden på arbejdspladsen. Dette var Louise Juul det bedste springbræt til. Nu er jeg blevet klædt godt på til at mærke efter og passe på mig selv og mine værdier – og virksomheden til at forebygge lignende situationer i fremtiden. Forløbet har været til stor gavn for både mig og virksomheden. Af hjertet tak!”.

Louise Ahrenfeldt, 25 år, grafisk designer

Jeg arbejder 3 dage om ugen på min ejendom ”Panorama” i Nationalparken Mols Bjerge, hvorfra der er udsigt over Århus Bugten til den ene side og udsigt til de tre berømte gravhøje, ”Tre Høje”, til den anden side. To dage om ugen arbejder jeg i terapilokale i Århus C.

Jeg arbejder ud fra en individuel tilrettelagt indsats, som bygger på en helhedsforståelse af det enkelte menneske.

Jeg er nysgerrig og undersøgende på, at forstå hvem du er som menneske, hvad du ønsker, at opnå i dit liv og hvad du oplever, der kan hindre dig i at være der, hvor du gerne vil være. Jeg arbejder ofte meget handlingsorienteret for at støtte dig i, at handle på nye måder, så du får skabt de forandringer du ønsker.

Afhængig af problemstillingen og dine præferencer arbejder jeg narrativt, kognitivt, neuropsykologisk, systemisk, adfærdsterapeutisk og kropsterapeutisk. Heste indgår ofte i det terapeutiske arbejde med børn og unge, samt i arbejdet med voksne med fokus på deres personlige udvikling.

Børn, unge og voksne med:

 • Stress – privat, arbejdsmæssigt og som følge af nedsat kognitivt funktionsniveau
 • Livskrise; herunder skilsmisse, eksistentielle kriser
 • Parterapi og familieterapi
 • Selvværdsproblematikker og udfordringer i de sociale relationer
 • Aspergers Syndrom
 • ADHD
 • Depression
 • Angst

Heste er følsomme og de sanser og oplever din tro på dig selv i forhold til dine hensigter. De giver en umiddelbar feedback på din adfærd – ikke mindst kropssprog og tonefald. De er et fintfølende spejl af vores adfærd og personlighed og mestre i nonverbal kommunikation. Med dem kan vi få en træning, som er så intensiv, at den er svær at få andre steder.

Hestene er et fantastisk redskab at tage i anvendelse, når vi arbejder med at opøve evnen til at opfange kropslige signaler fra sig selv og andre mennesker og evnen til at kunne justere sin adfærd på baggrund af feedback, så du oplever der skabes balance og god og positiv kommunikation.

Sammen med heste træner du din empati og du får lov at træne dit nærvær og din handlingskraft med nogle personligheder, der er næsten ufiltrerede i deres feedback til os mennesker.

Da jeg startede med at komme hos Louise, foregik det på hendes kontor i Århus. Men på et tidspunkt skiftede vi mødested til Mols, hvor vores samtaler har foregået indtil i dag. Samtalerne har foregået som gåture rundt i Mols bjerge og med øvelser i Horsemanship. Det at samtalerne foregår i naturen, har givet mig en helt ny oplevelse af terapi. Terapien hos Louise har betydet at jeg har fået styrket min egen selvbevidsthed og jeg føler, at naturen og terapiformen har givet mig et større mentalt råderum. I samtalerne i naturen, føler jeg mig mere mental fri og afslappet i samtalerne i forhold til samtaler på et kontor. Jeg får en fornemmelse af, at jeg som individ har mere plads og tid til at formulere hvem jeg er. 

Arbejdet med hesten har især givet mig noget nyt og brugbart. Når jeg forsøgte at lede hesten, kunne jeg mærke og genkende følelser fra min hverdag. Med Louises hjælp, i form af spørgsmål, blev jeg klar over hvordan følelserne hang sammen med min hverdag. Det har virkelig hjulpet mig at lære at kende følelsen i min krop, når jeg oplever hverdagen er svær, og hvad der kan hjælpe mig til at tackle de svære situationer. Jeg mærker en klar udvikling af min person og jeg kan varmt anbefale Louise til andre. Christoffer Olesen.

Jeg samarbejder og yder rådgivning og supervision med pårørende og fagpersoner, som har relation til personer med ADHD og Aspergers Syndrom og tillægsvanskeligheder.

 • Mentorvejledning til unge og voksne med henblik på, at få tilegnet sig den uddannelse og/eller det arbejde, som bidrager til en meningsfyldt tilværelse
 • Familievejledning
  • Samtale med et eller flere familiemedlemmer, familiesamtaler
  • Samarbejde med socialforvaltningen, skole og andre relevante instanser, såsom jobcentre og job-banken. Deltagelse i netværksmøder
 • Supervision til fagpersoner med det formål at reflektere over egen praksis i arbejdet med børn, unge og voksne med ADHD, Aspergers Syndrom og tillægsvanskeligheder
 • Ekstern supervision til psykologer i f.m. autorisation

Udtalelse

“Louise har været min supervisor på et samtaleforløb, som jeg havde med to unge kvinder, der begge var pårørende til en alkoholiker. Jeg er psykologistuderende og dette forløb var mit første rigtige samtaleforløb. Noget som var særligt nyttigt for mig var, at Louise kunne hjælpe mig med mange at de problemstillinger, som man sidder med som ny i denne branche. F.eks. hvordan starter/slutter man et samtaleforløb? Hvordan tackler man stilhed i samtalen? Hvordan bruger man grafiske hjælpemidler? Louise var rigtig god til at fornemme, hvilken form for supervision jeg havde brug for. Dette kom til udtryk i supervisionen, hvor hun bl.a. benyttede sig af et godt miks mellem refleksive tilgange og mere konkret vejledning, eks. ved at bruge vores første supervisionsgang, som et eksempel på, hvordan man kunne starte et samtaleforløb. Jeg har altid gået fra timerne med Louise med en følelse af begejstring og gå-på-mod. Noget af det, som har været rigtigt fedt for mig, er, at Louise virkelig har været god til at holde vores supervisionstimer på et konkret niveau, således at jeg direkte har kunnet gå ud og implementere det i mine egne samtaleforløb. Jeg vil understrege vigtigheden af, at man som ny i denne branche bliver tilknyttet en dygtig supervisor, som kan vejlede og hjælpe en med at reflektere over de problemstillinger, som man uundgåeligt støder på. Jeg kan kun anbefale Louise til dette!” Ida, psykologistuderende

50 min. Terapi, personlig ledelsesudvikling med heste, eller rådgivningssamtale 1000kr
60 min. Parterapi, familierådgivning eller familieterapi 1500kr
60 min. supervision 1200kr + moms
60 min. supervision til to eller flere personer 1500kr + moms
Mentorforløb pr. time 1000kr + moms
Transport pr. kørte km 3,53kr
Køretidsbetaling pr. time 650kr


Hvis du er medlem af Sygeforsikring Danmark, har du mulighed for at opnå tilskud.
Se mere om dine støttemuligheder (https://www.sygeforsikring.dk/?ID=331) på Sygeforsikring Danmarks hjemmeside.

Jeg tager ikke imod henvisninger fra den offentlige sygesikring. Mine ventetider vil derfor ofte være korte.

Mandag, onsdag kl. 9.00 til 15.00

Ryesgade 10, 1.tv
8000 Århus C

Tirsdag, torsdag, fredag

Bykrogen 21
8420 Knebel